Ο καλύτερος μη χειρουργικός τρόπος καταπολεμήσεις του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας….
Το Vacu Fit Pro Thermal Elegance είναι μία κλειστή κάψουλα στην οποία υπάρχει ένας αντικραδασμικός διάδρομος που μας βοηθάει να κάνουμε αερόβια άσκηση ήπιας μορφής. Μέσα στην κλειστή κάψουλα παράγει υπέρυθρη ακτινοβολία (Infrared threrm) η οποία είναι μία θερμική ακτινοβολία που διαπερνά το δέρμα σε βάθος τεσσάρων ιντσών με αποτέλεσμα να απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η θερμική υπέρυθρη ακτινοβολία καθιστά ενεργό τον καθαρισμό του δέρματος και του υποδόριου ιστού από περιττές τοξίνες, με αποτέλεσμα πιο υγιές δέρμα.

Οι υπέρυθρες ακτίνες ζεσταίνουν το σώμα και κάνουν διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένη ροή του αίματος και η καλύτερη οξυγόνωση και αιμάτωση των ιστών, έτσι ενισχύεται η καύση του λίπους
Το δέρμα κοκκινίζει, πράγμα που σημαίνει ότι πλούσιο σε οξυγόνο αίμα ρέει εκεί που μπορεί συχνά να λείπει σε επαρκείς ποσότητες.

Η διαδικασία αυτή προκαλεί επίσης τον οργανισμό να αφαιρέσει μεγάλες ποσότητες τοξινών που είναι στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος!

[ale_divider style=”bold” text=”notext”] Divider Text [/ale_divider]

[wonderplugin_gridgallery id=”16″]

[ale_divider style=”bold” text=”notext”] Divider Text [/ale_divider]

Είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά ότι 1 γραμμάριο ιδρώτα θα κάψει 0.586 θερμίδες. Με τη χρήση υπέρυθρων ακτινών σε σφραγισμένη κάψουλα στην οποία εκπαιδεύουμε το σώμα μας παράγει επίσης 5-6 φορές περισσότερο ιδρώτα από τις συμβατικές θεραπείες στη σάουνα ή σε άλλες συσκευές παρόμοιου τύπου. Φανταστείτε ότι κατά τη διάρκεια των 60 λεπτών άσκησης στο Vacu Fit thermal elegance pro θα κάψετε έως 1000 kcal.!

[ale_divider style=”bold” text=”notext”] Divider Text [/ale_divider]

[wonderplugin_gridgallery id=”18″]

[ale_divider style=”bold” text=”notext”] Divider Text [/ale_divider]

Πόσες φορές την εβδομάδα μπορώ να κάνω:

Τρείς έως τέσσερις συνεδρίες των τριάντα λεπτών είναι αρκετές, κατά την διάρκεια της προπόνησης καλό θα είναι να πίνουμε υγρά για να αναπληρώνουμε τους ηλεκτρολύτες .
Προτείνεται για καλύτερα αποτελέσματα, πριν την αερόβια άσκηση ήπιας μορφής με το Vacu Fit Pro Thermal Elegance να κάνουμε προπόνηση μυϊκής ενδυναμώσεις με την χρήσει το Power Plate

Τα αποτελέσματα της VacuFit thermal elegance pro .

Άριστα αποτελέσματα μετά από 8 συνεδρίες της θεραπείας, εμφανή απώλεια των περιττών εκατοστών (κοιλιά, μηροί, γλουτοί), το δέρμα γίνεται ομαλό και επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης του δέρματος, απομακρύνονται από το σώμα τοξίνες, βελτιώνεται η φυσική κατάσταση, επιταχύνεται η αύξηση του μεταβολισμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *