10681959_770935739632905_1237811090_n

Εκατομμύρια άνθρωποι απολαμβάνουν αυτή την προηγμένη τεχνολογία εκγύμνασης.

 

Το Power Plate έφερε επανάσταση στον κλάδο της υγείας-ευεξίας, της ομορφιάς και της αντιγήρανσης. Το μυστικό είναι η γρήγορη επιτυχία και τα αποτελέσματα που είναι ήδη εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.
Τη βασική αρχή της εκπαίδευσης του συστήματος δόνησης, την οφείλουμε στην ρωσική αστροναυτική, η οποία εφαρμόστηκε για την συντήρηση των μυών των κοσμοναυτών. Σαν εναλλακτική λύση στην έλλειψη βαρύτητας οι Ρώσοι επιστήμονες παρουσίασαν την εκπαίδευση με το σύστημα της δόνησης. Δημιουργούν δηλαδή, πάνω σε μια ειδική πλατφόρμα δονήσεων, ταλαντώσεις, οι οποίες μεταδίδονται στο σώμα και στο μυϊκό σύστημα και προκαλούν αντανακλαστική αντίδραση των μυών.
Το αποτέλεσμα είναι η βέλτιστη δυνατή αιμάτωση.Οι τένοντες διαστέλλονται και ακόμη και οι μύες που βρίσκονται βαθύτερα, όπως το μυϊκό σύστημα της βάσης της πυέλου, της σπονδυλικής στήλης καθώς και αυτό του προσώπου, δυναμώνουν μέσω της αντανακλαστικής ενεργοποίησης.Η εξέλιξη του Power Plate βασίζεται στη βελτιστοποίηση αυτής ακριβώς της αρχής. Χωρίς να χρειάζεστε πρόσθετα βάρη και χωρίς να επιβαρύνετε ή να υπερφορτώνετε το μυϊκό σας σύστημα, η ομάδα ειδικών του Power Plate ανέπτυξε διαφορετικά προγράμματα με τα οποία είναι δυνατή η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της αντοχής και της ευεξίας, είτε πρόκειται για κορυφαίους αθλητές, είτε για αγύμναστα, ηλικιωμένα ή υπέρβαρα άτομα.
[wonderplugin_gridgallery id=”4″]
Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ POWER-PLATE
Το Power-Plate δημιουργεί φυσικό αντανακλαστικό κάμψης Το ανθρώπινο σώμα έχει φυσικά αντανακλαστικά, όπως το αντανακλαστικό της κόρης του ματιού, το αντανακλαστικό της αφής και το αντανακλαστικό κάμψης. Το Power-Plate δημιουργεί ένα ειδικό διαρκές αντανα-κλαστικό κάμψης, που αποκαλείται Τονική Δονητική Αντίδραση σε όλους τους μύες που συμμετέχουν, δημιουργώντας 30 ως 60 αντανακλαστικά το δευτερόλεπτο. Η ειδική πλατ-φόρμα δονήσεων διεγείρει τους μύες, ενεργοποιώντας την Τονική Δονητική Αντίδραση. Λόγω του ότι το Power-Plate πάλλεται 30 ως 60 φορές το δευτερόλεπτο, αυτές οι ακούσιες μυϊκές συσπάσεις συμβαίνουν με την ίδια ταχύτητα και το Power-Plate ενεργοποιεί το 95 – 97% των μυϊκών ινών.Οι μύες συσπώνται και χαλαρώνουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Επίσης, το σύνολο των μυϊκών ινών σε κάθε μυ που συμμετέχει, υπερβαίνει το σύνολο των μυϊκών ινών που χρησιμοποιούνται στην κανονική άσκηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην κανονική άσκηση χρησιμοποιούν το πολύ 40% των μυϊκών ινών ανά μυ.
Οι παλμοί του Power-Plate ενεργοποιούν 95% – 97% των μυϊκών ινών. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορούν να ενεργοποιηθούν οι βαθύτεροι στηρικτικοί και σταθεροποιητικοί μύες, όπως οι μύες των σπονδύλων και της λεκάνης, οι οποίοι φυσιολογικά γυμνάζονται δύσκολα. Πώς όμως αυτό το αντανακλαστικό ενδυναμώνει τους μύες και βελτιώνει την υγεία και τη φυσική κατάσταση;

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ POWER PLATE

Η χρήση του Power-Plate απο 10-20’ μόνο λεπτά τη φορά, 2 με 3 φορές την εβδομάδα, αρκεί για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης αφορά τη διάρκεια της εκγύμνασης, τα αποτελέσματα όμως οφείλονται στην ένταση της εκγύμνασης. Αλλάζοντας τη στάση του σώματος πάνω στο Power-Plate, μπορεί να ενεργοποιηθούν διαφορετι-κοί μύες και ομάδες μυών. Το Power-Plate σας επιτρέπει να δείτε εύκολα και γρήγορα θετικά αποτελέ-σματα σχεδόν σε όλα τα μέρη του σώματός σας.

Αυξημένη καύση του λίπους Ο μεταβολισμός αυξάνεται χάρη στην εκγύμναση με το Power Plate οδηγώντας σε βελτιωμένη διαδικασία καύσης λίπους και σε αυξημένο βασικό μεταβολισμό, επομένως και σε μείωση των στοιβάδων του λιπώδη ιστού. Η καλύτερη αιμάτωση με τη βοήθεια μασάζ μπορεί να βοηθήσει τοπικά στην ελάττωση του λίπους στις προβληματικές ζώνες.

[wonderplugin_gridgallery id=”5″]

Κυτταρίτιδα και αισθητική

Το μασάζ με το Power Plate ανακουφίζει από πιασίματα, διασπά τα λιπώδη κύτταρα και οδηγεί στην καλύτερη κινητικότητα των στοιβάδων των ιστών. Η μείωση της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με την αναδόμηση του συνδετικού ιστού βελτιώνει σημαντικά την εικόνα του δέρματος. Ασκείται ακόμη και το μυϊκό σύστημα του προσώπου ενώ παράλληλα αποθηκεύονται ίνες κολλαγόνου.

Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου Με την ταυτόχρονη διέγερση μεγάλου αριθμού μυϊκών ομάδων επιτυγχάνετε μέσα σε 10-15΄ μόνο λεπτά το ίδιο αποτέλεσμα που θα επιτυγχάνατε με 90΄ λεπτά κοπιαστικής προπόνησης.

Αύξηση της κινητικότητας Η έντονη αιμάτωση, η θέρμανση και η αντανακλαστική διάταση των τενόντων επιφέρουν απελευθέρωση αποθεμάτων ελαστικότητας ενώ τα πιασίματα υποχωρούν.

Ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος Κατά την άσκηση με το Power Plate τροφοδοτείται ο μυς με αίμα έως και 50 φορές το δευτερόλεπτο, το οποίο φτάνει μέχρι και στα μικρότερα αγγεία. Με τον τρόπο αυτό μεταφέρονται ταχύτερα οι θρεπτικές ουσίες ενώ απομακρύνονται οι επιβλαβείς. Το αποτέλεσμα είναι η ταχύτερη ανάπλαση.

Βελτίωση του συντονισμού Η ταυτόχρονη διέγερση των αισθητήρων σε ολόκληρο το σώμα βελτιώνει τον μεσομύιο και ενδομυϊκό συντονισμό. Επιπλέον, εξασκούνται τα αντανακλαστικά και η αίσθηση ισορροπίας ενώ βελτιώνονται άμεσα.

Περισσότερη αντοχή. Με τη βελτίωση του μυϊκού συστήματος ενεργοποιούνται εντονότερα και γίνονται αποτελεσματικότερα όλα τα συστήματα που προμηθεύουν τον οργανισμό με θρεπτικές ουσίες και μαζί με αυτά και η καρδιά.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *