Παρουσίαση νέου προγράμματος BODYPUMP 117

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνεργασία με την κορυφαία στο είδος (προηχογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 117!

Η Les Mills αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία παγκοσμίως δύναμη στο χώρο του fitness όσον αφορά τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, δραστηριοποιείται σε 80 χώρες ανά την υφήλιο προσφέροντας της υπηρεσίες της σε 15.000 γυμναστήρια και έχοντας στο ενεργητικό της 8.000 γυμναστές,

Το Kinesis-Gym δεν θα μπορούσε να λείψει…

Το BODYPUMP είναι ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και αντοχής στην δύναμη, απευθύνεται τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες δεξιότητες και είναι ιδανικό για απώλεια λίπους και γράμμωση των μυών. Η θερμιδική απώλεια είναι αρκετή καθώς φτάνει τις 600 με 700 θερμίδες στο μάθημα. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, μια δοκιμή και μόνο θα σας πείσει…

Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο του γυμναστηρίου και στην αίθουσα Fitness Training Hall το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:00 και έχει διάρκεια 1 ώρα. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης επίσημος Les Mills BODYPUMP instructor.

ℹ Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση στην γραμματεία του γυμναστηρίου στο 23410 20450 ή ηλεκτρονικά στο online booking του γυμναστηρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kinesis-gym.gr στο πεδίο member login . Η είσοδος είναι ‘’ελεύθερη’’ για μέλη και μη του γυμναστηρίου.

About ΑΝΘΗ

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *