Παρουσίαση νέου προγράμματος BODYPUMP 116

Η Les Mills International διοργανώνει ένα παγκόσμιο event, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, το LES MILLS BODYPUMP 116! Το γυμναστήριό μας δεν θα μπορούσε να λείψει, ας μην ξεχνάμε ήμασταν οι πρώτοι, πριν 16 χρόνια που πιστέψαμε στην LesMills και από τότε τα προγράμματα της και ιδιαίτερα το BODYPUMP δεν λείπει από το timetable του γυμναστηρίου μας.

LesMills UNITED λοιπόν και οι πόρτες του γυμναστηρίου μας ανοίγουν σε όλους για ένα fitness event που σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν 2021 – 22.

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνεργασία με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 116!

Η Les Mills αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία παγκοσμίως δύναμη στο χώρο του fitness όσον αφορά τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, δραστηριοποιείται σε 80 χώρες ανά την υφήλιο προσφέροντας της υπηρεσίες της σε 15.000 γυμναστήρια και έχοντας στο ενεργητικό της 8.000 γυμναστές,
Το Kinesis-Gym δεν θα μπορούσε να λείψει…

Το BODYPUMP είναι ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και αντοχής στην δύναμη, απευθύνεται τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες δεξιότητες και είναι ιδανικό για απώλεια λίπους και γράμμωση των μυών. Η θερμιδική απώλεια είναι αρκετή καθώς φτάνει τις 600 με 700 θερμίδες στο μάθημα. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, μια δοκιμή και μόνο θα σας πείσει…

Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο του γυμναστηρίου και στην αίθουσα Fitness Training Hall το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:00 και έχει διάρκεια 1 ώρα, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση στην γραμματεία ή ηλεκτρονικά στο online booking του γυμναστηρίου. Η είσοδος είναι ‘’ελεύθερη’’ για μέλη και μη του γυμναστηρίου. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Les Mills BODYPUMP instructor, Φίλιππος Μισαηλίδης.

About ΑΝΘΗ

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *