Παρουσίαση νέου προγράμματος: LesMills BODYBALANCE 79.

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) εταιρεία, Les Mills, παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release 79) του BODYBALANCE.

Το BODYBALANCE είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από την YOGA, το Tai Chi και την μέθοδο Pilates. Μετά την ολοκλήρωση μίας διδακτικής, ώρας νιώθετε δυνατοί, ήρεμοι και την αίσθηση ότι οι μύες σας έχουν μακρύνει.

Αποτελείται από ασκήσεις ελεγχόμενης αναπνοής και αυτοσυγκέντρωσης και από ένα προσεκτικά δομημένο σύνολο από διατάσεις κινήσεις και στάσεις. Είναι ένα ολοκληρωμένο μάθημα γυμναστικής, διάρκειας μίας ώρας, που δίνει στο σώμα αρμονία και ισορροπία.

Όπως ισχύει για όλα τα προγράμματα της LES MILLS, κάθε τρεις μήνες δημιουργούμε ένα νέο μάθημα BODYBALANCE με νέα μουσική και διαφορετική χορογραφία.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ BODYBALANCE;

Αυξάνει την ευλυγισία και το εύρος κίνησης των αρθρώσεων
Δυναμώνει τους μύες του πυρήνα
Μειώνει το στρες
Δίνει μια βαθιά αίσθηση ευεξίας και ηρεμίας
Αυξάνει τη συγκέντρωση και την αντιληπτική ικανότητα μέσω της ελεγχόμενης αναπνοής

Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο του γυμναστηρίου στην αίθουσα Fitness Training Hall την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στις 20:00-21:00 μ.μ για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση στην γραμματεία του γυμναστηρίου ή στο 23410-20450.

Η είσοδος είναι ‘’ελεύθερη’’ για μέλη και μη του γυμναστηρίου
Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης επίσημος Les Mills Bodybalance instructor.

Συμμετέχει η Φιλιώ Ορμανίδου.

About ΑΝΘΗ

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *