Παρουσίαση νέου προγράμματος :Bodybalance 81


Το γυμναστήριο Kinesis Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) εταιρεία, Les Mills, παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYBALANCE.

Το BODYBALANCE™ είναι ένα πρόγραμμα ιδανικό για όλους, το οποίο βασίζεται στη yoga και σας βοηθάει να βελτιώσετε τη νοητική και φυσική σας κατάσταση, αλλά και τη ζωή σας στο σύνολό της.

Οι προπονήσεις BODYBALANCE™ γίνονται με τη συνοδεία ατμοσφαιρικής μουσικής και περιλαμβάνουν κάμψεις και διατάσεις μέσα από μια σειρά απλών κινήσεων Yoga και ασκήσεων Tai Chi και Pilates.

Ο έλεγχος της αναπνοής αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο όλων των ασκήσεων. Οι γυμναστές παρέχουν πάντα τις κατάλληλες επιλογές για τους αρχάριους. Θα ενδυναμώσετε ολόκληρο το σώμα σας και θα φύγετε από την προπόνηση νιώθοντας ήρεμοι και έχοντας βρει την εσωτερική σας ισορροπία. Απλά ευτυχισμένοι!

 

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ BODYBALANCE™ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 55′

Ένας συνδυασμός Yoga, Tai Chi και Pilates που θα σας κινητοποιήσει εάν δεν έχετε κάνει ποτέ Yoga, το BODYBALANCE™ είναι μια εξαιρετική εισαγωγή. Εάν κάνετε ήδη κάποιο είδος Yoga, θα ενθουσιαστείτε με την ποικιλία που προσφέρει τοBODYBALANCE™.


ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ BODYBALANCE™

 

Πού μπορώ να βρω ένα γυμναστήριο με ομαδικά προγράμματα Fitness BODYBALANCE™;


Στην πόλη του Κιλκίς σε αποκλειστικότητα στο γυμναστήριο Kinesis Gym εξειδικευμένοι γυμναστές διδάσκουν τα ομαδικά προγράμματα BODYBALANCE.

 

Τι χρειάζομαι για μια προπόνηση BODYBALANCE™;

Τα μοναδικά πράγματα που χρειάζεστε είναι άνετα ρούχα γυμναστικής και κάτι ζεστό να φορέσετε για το τελικό στάδιο χαλάρωσης. Δεν χρειάζεστε παπούτσια.

 

Δεν έχω κάνει ποτέ ξανά yoga. Παίζει ρόλο;

Όχι. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες του γυμναστή σας, ο οποίος θα σας δείξει όλες τις κατάλληλες επιλογές. Δείξτε υπομονή μέχρι να ολοκληρώσετε τις πρώτες τρεις ή τέσσερις προπονήσεις και θα ανταμειφθείτε, καθώς πλέον θα αισθάνεστε άνετα με όλες τις ασκήσεις.

 

Πόσο συχνά πρέπει να κάνω BODYBALANCE™;

Παρότι θα δείτε θετικά αποτελέσματα ακόμα κι αν κάνετε μία φορά την εβδομάδα προπόνηση, εάν αυξήσετε τον αριθμό των προπονήσεων στις τρεις θα δείτε πραγματικά σημαντική βελτίωση.


Το πρόγραμμα θα παρουσιάσουν  ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης επίσημος Les Mills Bodybalance instructorη Ορμανίδου Ευμορφύλλη και ο Μισαηλίδης Φίλιππος. Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο του γυμναστηρίου και στην αίθουσα Fitness Training Hall την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και ώρα 20:00, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση στην εφαρμογή μας ηλεκτρονικά,* καθώς ακόμα στην ρεσεψιόν του γυμναστηρίου ή στο 2341020450.

 
*οι θέσεις είναι περιορισμένες και η συμμετοχή είναι δωρεάν για μέλη και μη του γυμναστηρίου

About ΑΝΘΗ

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *