Παρουσίαση Kangoo Jumps

 ▪️ Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου ξεκινάει την συνεργασία του μια μία εκ των κορυφαίων παγκοσμίως στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Kangoo Fitness εντάσσοντας στα ομαδικά προγράμματα άθλησης του γυμναστηρίου μας το άκρως επιτυχημένο Kangoo Jumps
▪️Tι είναι το kangoo και ποια είναι τα οφέλη του huge fitness trend; Είναι στην ουσία ειδικές μπότες, σε όλα τα μεγέθη, με ελάσματα στον πάτο, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να απορροφούν το 80% των κραδασμών. Ανεβάζουν τους παλμούς, σε βοηθάνε να κάψεις πιο γρήγορα λίπος, καθώς θα ιδρώσεις περισσότερο από ποτέ και θα συνεχίζεις να ιδρώνεις για 30 λεπτά μετά την προπόνηση.
▪️Γιατί να ακολουθήσεις αυτό το νέο fitness trend;
Τα kangoo jumps συμβάλλουν στη μείωση της κυτταρίτιδας κατά 60% και στη μείωση πόντων.
Ενισχύουν το καρδιαγγειακό και το αναπνευστικό σύστημα, αλλά και βελτιώνουν σημαντικά την φυσική σου κατάσταση, γενικότερα.
Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος εκγύμνασης που σε βοηθάει να αποβάλλεις το στρες.
Γυμνάζει τέλεια τα πόδια σου! Πρωτίστως γυμνάζει τα πόδια, δευτερευόντως τον κορμό, καθώς πρέπει να σφίγγεις κοιλιακούς και ραχιαίους για να έχεις καλύτερη ισορροπία και ελάχιστα έως καθόλου τα χέρια. Για αυτό τον λόγο, λοιπόν, καλό είναι να προσθέσουμε μικρά βαράκια στα χέρια, ούτως ώστε να γυμνάζονται όλες οι μυϊκές ομάδες και έτσι να αυξάνεται η καύση λίπους χωρίς να χάνεις μυϊκό ιστό.
📌 Πληροφορίες και κρατήσεις για την παρουσίαση στην γραμματεία του γυμναστηρίου μας, τηλεφωνικά στο
☎️ 23410 20450 ή μέσω της εφαρμογής του γυμναστηρίου μας, για android συσκευές (https://play.google.com/store/apps/details…)
και https://apps.apple.com/app/id1465663064 για I phone συσκευές ή εναλλακτικά από την ιστοσελίδα μας σην θέση (http://www.my-cloud.gr/www.kinesis-gym.gr/login.aspx)
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

About ΑΝΘΗ

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *