Μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού στο χώρο του Kinesis Gym

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης στις εξελίξεις των ημερών και με γνώμονα την Υγεία των Ανθρώπων που γυμνάζονται στο χώρο μας, του προσωπικού μας, αλλά πάνω από όλα εναρμονισμένοι με τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ &
ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΒAΛΛΟΝΤΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΥΓΙΕΝΗΣ &
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ
Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι το γυμναστήριο μας παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα και πληροί τις προϋποθέσεις των αρμοδίων, έτσι συνεχίζουμε κανονικά την λειτουργία μας, μέχρι νεωτέρας.
Ακολουθούμε τα παρακάτω μέτρα.
🚨Μετά από κάθε άσκηση ή χρήση των μηχανημάτων του χώρου απολυμαίνουμε κάθε επιφάνεια αλλά και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του γυμναστηρίου απολυμαίνονται καθημερινά.
🚨Υπάρχει συνεχής αερισμός στον χώρο με ανοιχτά παράθυρα (χωρις φυσικά να κρυώνετε καθώς υπάρχει θέρμανση και aircondition).
🚨Το γυμναστήριο μας αερίζεται πριν την έναρξη του ωραρίου αλλά και μετά το τέλος του ωραρίου καθημερινά όπως και καθαρίζεται καθημερινά από εταιρία καθαρισμού με έξτρα προϊόντα απολύμανσης dettol.
🚨Οι διαδικασίες υγιεινής και καθαρισμού όλων των χώρων του γυμναστηρίου και των αποδυτηρίων είναι ένα κύριο μέλημα ανέκαθεν, όπου έχουν εντατικοποιηθεί ακόμα περισσότερο το τελευταίο διάστημα.
🚨Υπάρχουν αντισηπτικά σε κοινή θέα για χρήση από όλα τα άτομα που έρχονται στο γυμναστήριο, αλλά και για χρήση τους ως καθαρισμό των οργάνων που χρησιμοποιείτε μετά από κάθε άσκηση.
🚨Θα συνεχίσουμε να σας υποδεχόμαστε με τον πιο ζεστό τρόπο οπως κάθε φορά αλλά αυτες τις μερες αρκούμαστε σε ένα ευγενικό χαιρετισμό χωρίς αγγίγματα.
🚨Βάζουμε όλοι τα δυνατά μας ώστε να υπάρχει ευρυθμη λειτουργία και ροή στα μαθήματα αιθουσών αλλά και στο χώρο των οργάνων με σκοπό την αποφυγή μεγάλου συνωστισμού.
🚨Υποχρεωτικά κατά την είσοδο στο χώρο του γυμναστηρίου αλλάζουμε παπούτσια το ιδιο και στην έξοδο!
🚨Τα ομαδικά μαθήματα στην αίθουσα μας όπως και τα μαθήματα του Crossfit θα ολοκληρώνονται 5 λεπτά νωρίτερα ώστε να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού και εξαερισμού των ανάλογων χώρων για να ναι έτοιμο το επόμενο τμήμα!
🚨Κάθε ομαδικό πρόγραμμα θα έχει μέγιστο αριθμό 12 ατόμων, ούτως ώστε στις αίθουσες μας 100τ.μ. να μην παρατηρείται συνωστισμός.
Μαζί με όλα τα παραπάνω καλό είναι να ακολουθείτε και τις σχετικές οδηγίες που υπάρχουν από τους αντίστοιχους φορείς για τον κορωνοϊό , ωστέ να βοηθάμε όλοι μαζί λιθαράκι λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια.
*Σας επισυνάπτουμε την τελευταία ενημέρωση (11 Μαρτίου 2020) που έχουμε από τα αρμόδια όργανα. (Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας)
Η διεύθυνση του Kinesis Gym

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο                                Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 

   Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο                            Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο                                                                                                     

 

About ΑΝΘΗ

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *