Μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση Octagon Fighting Show 5!!!

Στις 24 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Victoria στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση φεστιβάλ πολεμικών τεχνών «Octagon Fighting Show 5» με σκοπό την ενίσχυση του ειδικού Δημοτικού σχολείου Κιλκίς.

Την προσπάθεια αυτή την στήριξαν οι ομοσπονδίες ΕΟΠΤ, ΕΟΑ, IBU Kyodokyokushin, EEBJJF, World Martial Arts Federation, International Self Defense Federation, Combat Jiu Jitsu Hellas.

Επίσης συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή το Kinesis Fight Club και ο Α.Σ. Σωκράτης προσφέροντας υλικοτεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία.

Παρουσιάστηκαν τα αγωνιστικά στυλ Brazilian jiu jitsu, Kyodokyokushin, Grappling και το Combat Jiu Jitsu με αποκορύφωμα στο κλείσιμο της διοργάνωσης να πραγματοποιηθεί ένα φαντασμαγορικό σόου με επαγγελματίες αθλητές του MMA.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας που είχε ορίσει ο ΕΟΔΥ για την προστασία των παρευρισκόμενων.

Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας και σκοπό την ανάπτυξη του τοπικού αθλητικού τουρισμού και την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Ο διευθυντής του ειδικού σχολείου Ιωάννης Κακουλίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμβαλλόμενους και την πολύτιμη βοήθειά τους και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του Kinesis Fight Club Αντώνη Γιαννακίδη και τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών Θωμά Σμιάρη.

740

About ΑΝΘΗ

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *