Les Mills

Η Les Mills είναι μια πολυεθνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του fitness και των ομαδικών προγραμμάτων αίθουσας εδώ και 24 χρόνια(1989) και το πρώτο της γυμναστήριο υπάρχει από το 1967.

Έχει υποκαταστήματα σε πάνω από 100 χώρες σε όλον τον πλανήτη αυτήν την στιγμή, είναι συμβεβλημένη με περίπου 20.000 γυμναστήρια και health clubs σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα φυσικά.
Γυμνάζει με τα προγράμματα της πάνω από 20.000.000 κόσμο αυτήν την στιγμή και η μεγάλη της καμπάνια μιλάει για 100 εκατομμύρια το 2020). Εκπαιδεύει τακτικά τους 95.000 γυμναστές που διδάσκουν τα προγράμματά της.
Χρησιμοποιεί πάντα τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες και καταβάλει το ποσό των 500.000$ κάθε 3 μήνες για τα πνευματικά τους δικαιώματα.
[wonderplugin_gridgallery id=”14″]
Έχει δημιουργήσει 12 διαφορετικά ομαδικά προγράμματα που για την προετοιμασία του καθενός από αυτά εργάζονται 30 άτομα ανά ομάδα.

Κάθε πρόγραμμα πριν βγει στην επίσημη κυκλοφορία του ανά το παγκόσμιο δοκιμάζεται για 9 μήνες στα ιδιόκτητα γυμναστήρια της Les Mills, που με βάση στατιστικά στοιχεία είναι τα πρώτα σε προσέλευση μελών στον κόσμο (12.000-15.000 μέλη τον χρόνο).

Έχει Νο 96 brand name στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Τα στοιχεία που σας αναφέρω είναι από τον μεγαλύτερο οργανισμό ερευνών και στατιστικών παγκοσμίως στον τομέα του Fitness, το IHRSA (international health,racquet & sportsclub association)

Στην πόλη του Κιλκίς επίσημος πάροχος των ομαδικών προγραμμάτων αίθουσας είναι το Kinesis-Gym με πιστοποιημένους γυμναστές.

 

BODYPUMP™

Το BODYPUMP™ είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής που έχει ως στόχο την εκγύμναση όλων των μυϊκών ομάδων με χαμηλή επιπλέον επιβάρυνση. Δημιουργήθηκε το 1991 από τον Phillip Mills και εφαρμόζεται σε γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο μέσω της εταιρίας Les Mills.

Έχει διάρκεια 1 ώρα και συνολικά 10 διαφορετικά τραγούδια τα οποία είναι μεγάλες επιτυχίες ανά το κόσμο, και τα οποία αλλάζουν κάθε τρεις μήνες.

Κάθε τραγούδι έχει ένα συγκεκριμένο στόχο. Το 1ο τραγούδι έχει ως στόχο την προθέρμανση. Την προετοιμασία δηλαδή του σώματος να δεχτεί τις μετέπειτα επιβαρύνσεις με ασφάλεια και αποδοτικότητα. Το 2ο τραγούδι εστιάζει στην εκγύμναση των μυών των κάτω άκρων με σκουώτς και πιο συγκεκριμένα των τετρακέφαλων και γλουτιαίων.

Το 3ο τραγούδι επικεντρώνεται στο στήθος, το 4ο στους μύες της πλάτης, το 5ο στον τρικέφαλο βραχιόνιο, το 6ο στο δικέφαλο βραχιόνιο. Το 7ο τραγούδι δίνει έμφαση στους μύες των ποδιών και πάλι, αυτή τη φορά όμως κυρίως με προβολές και έτσι γυμνάζονται περισσότερο οι οπίσθιοι μηριαίοι μύες και οι γλουτιαίοι.

Το 8ο τραγούδι είναι για εκγύμναση των μυών της ωμικής ζώνης, και το 9ο για τους μύες του κορμού και ιδιαίτερα τους κοιλιακούς. Το 10ο και τελευταίο τραγούδι είναι για αποθεραπεία μέσω χαλαρωτικών ασκήσεων και διατάσεων για να φεύγει ο ασκούμενος με μία αίσθηση φρεσκάδας, χαλάρωσης και ευεξίας.

Με το BODYPUMP θα κάψετε από 500-650 θερμίδες, θα μειώσετε το άγχος, θα βελτιώσετε την αντοχή σας, και γενικά τη φυσική σας κατάσταση. Θα σχηματίσετε και θα τονώσετε όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος σας, θα προστατεύσετε τα οστά και τις αρθρώσεις σας και τέλος θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και υγεία.

 

 

BODYBALANCE™

Το BODYBALANCE™ είναι ένα πρόγραμμα ιδανικό για όλους, το οποίο βασίζεται στη yoga και σας βοηθάει να βελτιώσετε τη νοητική και φυσική σας κατάσταση, αλλά και τη ζωή σας στο σύνολό της.

Οι προπονήσεις BODYBALANCE™ γίνονται με τη συνοδεία ατμοσφαιρικής μουσικής και περιλαμβάνουν κάμψεις και διατάσεις μέσα από μια σειρά απλών κινήσεων Yoga και ασκήσεων Tai Chi και Pilates.

Ο έλεγχος της αναπνοής αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο όλων των ασκήσεων. Οι γυμναστές παρέχουν πάντα τις κατάλληλες επιλογές για τους αρχάριους. Θα ενδυναμώσετε ολόκληρο το σώμα σας και θα φύγετε από την προπόνηση νιώθοντας ήρεμοι και έχοντας βρει την εσωτερική σας ισορροπία. Απλά ευτυχισμένοι!

RPM™

Το RPM™ είναι ένα πρόγραμμα ποδηλασίας σε κλειστό χώρο με τη συνοδεία ρυθμικής μουσικής που θα σας ξεσηκώσει. Κάψτε έως 620 θερμίδες* σε κάθε προπόνηση και βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση γρήγορα. Μάθετε τα βασικά για την ποδηλασία, π.χ. ποδηλασία σε όρθια ή καθιστή θέση, αλλαγή θέσης χεριών, επιτάχυνση και επιβράδυνση. Εσείς ρυθμίζετε την αντίσταση και την ταχύτητα, ώστε να μπορείτε να βελτιώνετε το επίπεδο της προπόνησής σας σε βάθος χρόνου. Τα μαθήματα RPM™ μπορούν να έχουν διάρκεια 45 ή 30 λεπτά. Το RPM™ είναι κυριολεκτικά πιο εύκολο από το ποδήλατο Το RPM™ είναι εμπνευσμένο από την αθλητική ποδηλασία και περιλαμβάνει προσομοιώσεις αναβάσεων και επιταχύνσεων, δίνοντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να ελέγχετε την ένταση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *