Κοπή βασιλόπιτας και φιλανθρωπικό γκαλά

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου Kinesis-Gym, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη παλιά και νέα, ενεργά και μη, για την παρουσία τους σε αυτή την μικρή γιορτή η οποία έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, για πέμπτη συνέχει χρονιά, με την βοήθειά σας μαζέψαμε αρκετά τρόφιμα μακράς διαρκείας (όπως, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες και άλλα) τα οποία θα δωθούν στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην πόλη μας για το καθημερινό συσσίτιο που διοργανώνει προσφέροντας τροφή σε άτομα τα οποία πραγματικά το έχουν ανάγκη.
Η παρουσία και ενεργή συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας, μας γέμισε χαρά και ιδιαίτερη τιμή. Για την ιστορία, η τυχερή της βραδιάς, αλλά και της χρονιάς που βρήκε το φλουρί είναι η Δήμητρα Τοφαρή. Η Δήμητρα εκτός από ένα καλότυχο και γεμάτο χαρές 2018 κέρδισε και μια ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο μας.
Από τη βασιλόπιτα που κόπηκε για το προσωπικό του γυμναστηρίου, ο τυχερός της χρονιάς που κέρδισε το φλουρί είναι ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης οποίος εκτός από τις ευχές κέρδισε και το φυλακτό του 2018.
Από όλους εμάς στο Kinesis-Gym ευχές για ένα καλότυχο γεμάτο υγεία και ευημερία, δύναμη και αγάπη 2018.

Tags:

About

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *