Ο Πολυχώρος Fitness Kinesis-Gym στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς είναι η υλοποίηση του κοινού οράματος και της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο του αθλητισμού του Παναγιώτη Μαυρογενίδη και του Αντώνη Γιαννακίδη, οι οποίοι -με την αμέριστη υποστήριξη των συνεργατών τους- δημιούργησαν ένα νέο χώρο άθλησης, προσαρμοσμένο στο σύγχρονο τρόπο ζωής

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

[huge_it_portfolio id=”1″]

 

Με επίκεντρο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας που -παρά τις ελάχιστες πλέον ελεύθερες ώρες τους- επιθυμούν να έρθουν σε επαφή και κατόπιν να εντρυφήσουν στα προγράμματα Yoga, Pilates, Zumba, Body Pump,TRX training, Spinning Room, ,CrossFit, Aerobic,Step, Dance, Kyokushin karate, Kick boxing, είτε αποκλειστικά είτε συνδυαστικά, δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε έναν που το επιθυμεί αρχικά να γνωρίσει και κατόπιν να αγαπήσει τις νέες αυτές τεχνικές!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Τον Φεβρουάριο του 2007 άνοιξε το πρώτο Kinesis-Gym στην πόλη του Κιλκίς, στην περιοχή του Κήπου, απέναντι από τη Μητρόπολη. Σύντομα όμως, λόγω της συνεχούς αυξανόμενης προσέλευσης του κόσμου, που επιθυμούσε να γίνει μέρος αυτής της “Fitness επανάστασης”, κατέστη επιτακτική η ανάγκη της μεταφοράς σε ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο κι έτσι συνεχίσαμε στη γωνία των οδών 25ης Μαρτίου και Τσιρογιάννη, αρχικά σε έκταση τριών ορόφων και κατόπιν σε τέσσερις – άρτια εξοπλισμένους- ορόφους συνολικής έκτασης 800 τ.μ.

Τρείς αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων:

• Fitness Training Hall 100t.m.
• Cross and Fight Training hall 100t.m.
• Spinning Training Hall 70t.m.
• 50 ώρες την εβδομάδα ομαδικά προγράμματα αίθουσας
• 24 διαφορετικά ομαδικά προγράμματα αίθουσας
• 10 διαφορετικοί γυμναστές, προπονητές, εκπαιδευτές
• 35 συμβατικά μηχανήματα Technogym
• 20 Ηλεκτρικά μηχανήματα Technogym
• Σύμβουλοι διατροφής και προπόνησης πάντα δίπλα σας.

IMG_5356

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym ενσωμάτωσαι στα ποικίλα προγράμματά του την εμπειρία των ιδρυτών και των συνεργατών τους, όπως αυτή προέκυψε από τη συνεχή τριβή τους με τον αθλητισμό. Υιοθετώντας την τεχνολογική εξέλιξη στο χώρο του Fitness έφεραν την επανάσταση στο νομό του Κιλκίς.

Πρωτοπόροι στην τεχνολογία δόνησης πρόσφεραν στον καθημερινό άνθρωπο τη μορφολογία προπόνησης που ως τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως από επαγγελματίες αθλητές και ομάδες υψηλού επιπέδου.

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Ακολουθώντας τη νέα παγκόσμια τάση που προστάζει το “άνοιγμα” των πολεμικών τεχνών έξω από τα στεγανά των παραδοσιακών σχολών, σε χώρους “κοσμήματα”, το Κinesis-Gym στεγάζει τις πολεμικές τέχνες σε έναν σύγχρονο και -κυρίως άνετο- χώρο εκγύμνασης με πολλές εναλλακτικές μορφές προπόνησης. Η προπονητική έχει εξελιχθεί και οι ανάγκες της εποχής οδήγησαν τους γυμναστές (μετά από πολυετή έρευνα αγοράς στα καλύτερα γυμναστήρια του κόσμου), να δημιουργήσουν χώρους ευχάριστους και προσιτούς, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτούς, χωρίς προκαταλήψεις και ενδοιασμούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *