RPM 79
  ← Πίσω στο πρόγραμμα  

RPM by LesMIlls

   

Ο δρόμος για την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και της απώλειας λίπους έχει όνομα RPM

Τι είναι το RPM;

Το RPM™ είναι ένα πρόγραμμα ποδηλασίας σε κλειστό χώρο με τη συνοδεία ρυθμικής μουσικής που θα σας ξεσηκώσει. Κάψτε έως 620 θερμίδες* σε κάθε προπόνηση και βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση γρήγορα. Μάθετε τα βασικά για την ποδηλασία, π.χ. ποδηλασία σε όρθια ή καθιστή θέση, αλλαγή θέσης χεριών, επιτάχυνση και επιβράδυνση. Εσείς ρυθμίζετε την αντίσταση και την ταχύτητα, ώστε να μπορείτε να βελτιώνετε το επίπεδο της προπόνησής σας σε βάθος χρόνου. Τα μαθήματα RPM™ μπορούν να έχουν διάρκεια 45 ή 30 λεπτά. Το RPM™ είναι κυριολεκτικά πιο εύκολο από το ποδήλατο Το RPM™ είναι εμπνευσμένο από την αθλητική ποδηλασία και περιλαμβάνει προσομοιώσεις αναβάσεων και επιταχύνσεων, δίνοντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να ελέγχετε την ένταση.

Πλεονεκτήματα

Το μάθημα θα σας ωφελήσει ακόμα και αν συμμετέχετε μία φορά την εβδομάδα. Παρ’ όλα αυτά, το ιδανικό θα ήταν τρεις φορές την εβδομάδα.

 • Βελτίωση της αερόβιας αντοχής
 • Καύση θερμίδων και λίπους
 • Παραγωγή ενδορφινών για φυσική αίσθηση ευεξίας
 • Γράμμωση και τόνωση των μυών των ποδιών
      ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;

Ακόμα κι αν δεν έχετε κάνει ποτέ ποδήλατο, το RPM™ είναι μια απλή και ασφαλής προπόνηση με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο γυμναστής σας θα σας δείξει πώς να ρυθμίσετε το ποδήλατο και θα σας δώσει τις κατάλληλες επιλογές, ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τέσσερις ή πέντε προπονήσεις και να τις αυξήσετε σταδιακά. Η φυσική σας κατάσταση θα απογειωθεί σε χρόνο μηδέν.

Είμαι έγκυος. Μπορώ να κάνω προπονήσεις RPM™;

Η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Κατά συνέπεια, προτείνουμε να μιλήσετε με το γιατρό ή τη μαία σας, οι οποίοι θα μπορέσουν να σας συμβουλεύσουν κατάλληλα εφόσον γνωρίζουν καλύτερα το ιατρικό σας ιστορικό. Επίσης, μιλήστε με το γυμναστή σας εκ των προτέρων και ενημερώστε τον για την εγκυμοσύνη σας. Θα σας προτείνει ορισμένες επιλογές για το σύνολο της προπόνησης.

Πόσες προπονήσεις RPM™ πρέπει να κάνω την εβδομάδα;

Για να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, προτείνουμε να κάνετε 2-3 προπονήσεις RPM™ την εβδομάδα.

Χρειάζομαι ειδικό εξοπλισμό ποδηλασίας για να κάνω RPM™;

Μπορείτε να κάνετε RPM™ φορώντας τα κανονικά ρούχα γυμναστικής και τα αθλητικά σας παπούτσια. Δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός ποδηλασίας. Τα ποδηλατικά κολάν κάνουν πιο άνετη την άσκηση, αλλά δεν είναι απαραίτητα. Εάν θέλετε πραγματικά να έχετε την κατάλληλη ποδηλατική εμφάνιση, μπορείτε να αποκτήσετε τον πλέον πρόσφατο εξοπλισμό για το RPM™ από τη Reebok και τη Les Mills.

Που μπορώ να βρω και να κάνω ομαδικά προγράμματα fitness RPM™;

Στην πόλη του Κιλκίς και σε αποκλειστικότητα ΜΟΝΟ στο γυμναστήριο Kinesis-Gym. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με δεκαπέντε επαγγελματικά ποδήλατα και πλήρες οπτικοακουστικό υλικό, οι εξειδικευμένοι γυμναστές – προπονητές είναι στην διάθεσή σας.

Εκπαιδευτες

trainer_3
Παναγιωτης Μαυρογενιδης

Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Μαζικός Αθλητισμός και δραστηριότητες κλειστού και ανοιχτού χώρου. Διεθνές αναγνωρισμένος TRX, Power Plate & Personal trainer. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Les Mills, BODYPUMP trainer με πολλές συμμετοχές σε διεθνή σεμινάρια με αντικείμενο την μαζική και προσωπική άθληση (Group & personal training) Ιδρυτής και συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Kinesis-Gym στο Κιλκίς και υπεύθυνος ομαδικών προγραμμάτων του γυμναστηρίου.

Συνιδρυτής και ιδιοκτήτης της CrossTraining School και υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων της σχολής. Από τον Οκτώβριο του 2014 προσκεκλημένος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ στο μάθημα της ειδικότητας "Δραστηριότητες κλειστού χώρου" για σειρά διαλέξεων σε θεωρία και πράξη, με αντικείμενο την λειτουργική προπόνηση με ιμάντες αιώρησης, TRX suspension training.

Στο Kinesis-Gym κάνω τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, TRX, BODYPUMP, STEP, PILATES & BALANCE, CROSSFIT & ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ , όπως επίσης ασχολούμαι με ειδικευμένες περιπτώσεις προσωπικής προπόνησης, (Pilates, Power Plate, TRX για αθλητές, για πρόληψη ή αποκατάσταση τραυματισμών). Στο Kinesis-Gym κάνω τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, TRX, BODYPUMP, STEP, PILATES & BALANCE, CROSSFIT & ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ , όπως επίσης ασχολούμαι με ειδικευμένες περιπτώσεις προσωπικής προπόνησης, (Pilates, Power Plate, TRX για αθλητές, για πρόληψη ή αποκατάσταση τραυματισμών.

Event Hours(2)

 • ΔΕΥΤΕΡΑ

  07:00 pm - 08:00 pm

  Cardio - Strength
  Παναγιώτης

 • ΤΕΤΑΡΤΗ

  09:00 pm - 10:00 pm

  Cardio - Strength
  Παναγιώτης