BODYPUMP
ανα← Πίσω στο πρόγραμμα

BODYPUMP

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΕ ΒΑΡΗ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΩΘΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ!

H 60λεπτη προπόνηση προκαλεί όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ασκήσεις με βάρη σε αίθουσα, όπως Squats, Presses, Lifts και Curls. Εκπληκτική μουσική, φανταστικοί instructors και επιλογή των κιλών από εσάς, ώστε να έχετε τα αποτελεσμάτα για τα οποία ήρθατε, γρήγορα!

Όπως ισχύει για όλα τα προγράμματα της LES MILLS™, κάθε τρεις μήνες δημιουργούμε ένα νέο μάθημα BODYPUMP™ με νέα μουσική και χορογραφίες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Θα χρησιμοποιήσετε ένα step, μία μπάρα και επιλογή κιλών που αρμόζουν στο δικό σας επίπεδο fitness. Εαν είστε νέοι σε προπόνηση με βάρη ή έχετε καιρό να γυμναστείτε, πρέπει να ξεκινήσετε με λίγα κιλά. Μετά από μερικά μαθήματα, θα γνωρίζετε πόσα κιλά είναι ιδανικά για εσάς. Εαν δεν είστε σίγουροι, συμβουλευτείτε τον instructor.

Μετά από μερικά μαθήματα, θα γνωρίζετε πόσα κιλά είναι ιδανικά για εσάς. Εαν δεν είστε σίγουροι, συμβουλευτείτε τον instructor.
 • ΖΕΣΤΑΜΑ: Βάλε το σώμα σου σε κίνηση, χρησιμοποιώντας λίγα κιλά.
 • ΠΟΔΙΑ/ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: Χρησιμοποίσε περισσότερα κιλά στα καθίσματα που στοχεύουν σε μεγάλες μυϊκές ομάδες και καίουν περισσότερες θερμίδες.
 • ΣΤΗΘΟΣ: Ξαπλώστε ανάσκελα στο step, για να δουλέψετε στήθος, δικεφάλους & τρικεφάλους.
 • ΠΛΑΤΗ/ΓΛΟΥΤΙΑΟΙ/ΙΣΧΙΑ: Στοχεύστε την πλάτη, τους γλουτούς και τα ισχία, με lifts και presses.
 • ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ: Απομονώστε και τονώστε τους μυς των χεριών
 • ΠΟΔΙΑ/ΠΡΟΒΟΛΕΣ: Στόχος τα πόδια, σχηματισμός και τόνωση των γλουτών.
 • ΩΜΟΙ/ΧΕΡΙΑ: Στόχος ολόκληρη η περιοχή των ώμων και των χεριών.
 • ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ: Χτίσιμο, υποστήρικη και ενδυνάμωση του πυρήνα.
 • ΧΑΛΑΡΩΜΑ/ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ: Χαλάρωση και διάτασεις για όλους τους μυεις, αύξηση της ευλιγισίας και μείωση της πιθανότητας τραυματισμών.
TI ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ BODYPUMP™ ΣΕ ΜΕΝΑ;
 • Βελτιώση της φυσικής κατάστασης
 • Aύξηση της οστεϊκής πυκνότητας (ιδανικό για πρόληψη της οστεοπόρωσης)
 • Μέχρι 560 θερμίδες ανά μάθημα
 

BODYPUMP™ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    O instructor είναι εκεί για να βεβαιωθεί ότι τα κάνετε όλα σωστά αλλά προσπαθείστε να θυμάστε: - Η σωστή στάση σώματος είναι το κλειδί για όλες τις ασκήσεις – ειδικότερα των ασκήσεων με βάρη. - Εστιάστε να μάθετε τη σωστή τεχνική, όταν πρωτοξεκινήσετε. - Να δουλεύετε όσο μπορείτε για να βελτιώσετε την τεχνική σας. - Μην το παρακάνετε με τα κιλά – Ξεκινήστε να τα ανεβάζετε σταδιακά μετά από τέσσερις εως έξι εβδομάδες. - Εκτελείτε τις κινήσεις με έλεγχο – ομαλές κινήσεις, όχι σπασμωδικές. - Πάντα να έχετε τις κλειδώσεις ελαφρώς λυγισμένες – μην τις κλειδώνετε. - Nα εστιάζετε στους μυς που δουλεύετε και να σταθεροποιείται τους υπόλοιπους. - Ακούστε το σώμα σας – αυτό θα σας πει εαν κάτι δεν γίνεται σωστά.

Η μυϊκή κόπωση είναι φυσικό αποτέλεσμα, τις πρώτες μέρες. Αυτό θα μειωθεί σύντομα, καθώς το σώμα προσαρμόζεται στην άσκηση με βάρη.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ TI EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

Άνετα ρούχα γυμναστικής, αθλητικά παπούτσια, νερό και πετσέτα καθώς και την καλύτερή σας διάθεση! Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ BODYPUMP™;

Προτείνουμε 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Το σώμα χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης και ξεκούρασης μεταξύ των προπονήσεων, τουλάχιστον μία ημέρα.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Μόλις ξεκινήσετε BODYPUMP™ , οι μυς σας θα προσαρμοστούν γρήγορα σε αυτό τον τύπο της εξάσκησης και θα παρατηρήσετε αύξηση στη δύναμη σας, καθώς το σώμα αρχίζει και συνηθίζει την προπόνηση με βάρη. Όσο η δύναμή σας βελτιώνεται θα δείτε μείωση του λίπους και βελτιωμένη μυική μάζα. Προσοχή, μην το παρακάνετε! Αυξάνοντας τα κιλά πολύ γρήγορα, υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστείτε. Η φυσική δραστηριότητα δεν είναι κάτι γρήγορο και προσωρινό, πρέπει να γίνει μέρος της ζωής σας.

 

Εκπαιδευτες

trainer_3
Παναγιωτης Μαυρογενιδης

Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Μαζικός Αθλητισμός και δραστηριότητες κλειστού και ανοιχτού χώρου. Διεθνές αναγνωρισμένος TRX, Power Plate & Personal trainer. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Les Mills, BODYPUMP trainer με πολλές συμμετοχές σε διεθνή σεμινάρια με αντικείμενο την μαζική και προσωπική άθληση (Group & personal training) Ιδρυτής και συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Kinesis-Gym στο Κιλκίς και υπεύθυνος ομαδικών προγραμμάτων του γυμναστηρίου.

Συνιδρυτής και ιδιοκτήτης της CrossTraining School και υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων της σχολής.Από τον Οκτώβριο του 2014 προσκεκλημένος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ στο μάθημα της ειδικότητας "Δραστηριότητες κλειστού χώρου" για σειρά διαλέξεων σε θεωρία και πράξη, με αντικείμενο την λειτουργική προπόνηση με ιμάντες αιώρησης, TRX suspension training.

Στο Kinesis-Gym κάνω τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, TRX, BODYPUMP, STEP, PILATES & BALANCE, CROSSFIT & ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ , όπως επίσης ασχολούμαι με ειδικευμένες περιπτώσεις προσωπικής προπόνησης, (Pilates, Power Plate, TRX για αθλητές, για πρόληψη ή αποκατάσταση τραυματισμών). Στο Kinesis-Gym κάνω τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, TRX, BODYPUMP, STEP, PILATES & BALANCE, CROSSFIT & ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ , όπως επίσης ασχολούμαι με ειδικευμένες περιπτώσεις προσωπικής προπόνησης, (Pilates, Power Plate, TRX για αθλητές, για πρόληψη ή αποκατάσταση τραυματισμών.

Event Hours(4)

 • ΤΡΙΤΗ

  07:00 pm - 08:00 pm

  Strength
  Φίλιππος

 • ΠΕΜΠΤΗ

  07:00 pm - 08:00 pm

  Strength
  Παναγιώτης

 • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  08:00 pm - 09:00 pm

  Strength
  Φίλιππος

 • ΣΑΒΒΑΤΟ

  07:00 pm - 08:00 pm

  Strength
  Παναγιώτης