Φόρτωση Εκδηλώσεις

All Events

Παρουσίαση LesMills Tone 4

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
31
Ιαν
Ιαν 31 @ 08:00 μμ - Ιαν 31 @ 09:00 μμ | Δωρεάν

  Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills θα σας παρουσιάσει ένα καινούριο πρόγραμμα άθλησης,το LES MILLS TONE. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα άθλησης που αποσκοπεί στην βελτίωση της στάσης του σώματος (Ορθοσωμική) και ταυτόχρονα στην ενδυνάμωση του!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LES MILLS TONE;
Η εταιρεία δηλώνει ενθουσιασμένη με τη δημιουργία του LES MILLS TONE ™. ‘Ακουσαν το παγκόσμιο feedback και έκαναν πράξη την επιθυμία σας για μια πιο σύγχρονη προπόνηση. Δημιουργημένο από τα θεμέλια του BODYVIVE 3.1, το LES MILLS TONE διατηρεί το αρχικό στυλ προπόνησης 3 σε 1 – ένα μείγμα από cardio, βάρη και core ενώ παίζει με διαφορετικές έννοιες εκγύμνασης για να εξασφαλίσει ότι όλοι θα έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα από τις προπονήσεις τους. Αν θέλετε το βέλτιστο αποτέλεσμα δύναμης, cardio και πυρήνα, τότε έχετε κάνει την σωστή επιλογή.

Η Les Mills αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία παγκοσμίως δύναμη στον χώρο του fitness όσον αφορά τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, δραστηριοποιείται σε 80 χώρες ανά την υφήλιο προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε 15.000 γυμναστήρια και έχοντας στο ενεργητικό της 8.000 γυμναστές.

Όπως ισχύει για όλα τα προγράμματα της LES MILLS, κάθε τρεις μήνες δημιουργούμε ένα νέο μάθημα LES MILLS TONE με νέα μουσική και διαφορετική χορογραφία.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Ιανουάριος 31
Ώρα:
20:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , ,
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/1176691719174550/

Χώρος Διεξαγωγής

Kinesis-Gym
25ης Μαρτίου 24
ΚΙΛΚΙΣ, ΚΙΛΚΙΣ 61100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2341020450
Ιστοσελίδα:
https://www.kinesis-gym.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *