Φόρτωση Εκδηλώσεις

All Events

Παρουσίαση νέου προγράμματος: Kangoo Jumps στο Κιλκίς!!!

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
02
Αυγ
Αυγ 02 @ 07:00 μμ - Αυγ 02 @ 08:00 μμ | Δωρεάν

Το γυμναστήριο Kinesis Gym στην προσπάθειά του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα Kangoo Jumps.

Γίνε μέλος στο Kangoo Club Kilkis σε προνομιακή τιμή για τους πρώτους συμμετέχοντες!

Το Kangoo Club Kilkis ξεκινάει στο γυμναστήριο Kinesis!!! Ένα συναρπαστικό, δυναμικό πρόγραμμα άθλησης με πολλαπλά προπονητικά οφέλη χωρίς τους κινδύνους της παραδοσιακής άσκησης. Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό πρόγραμμα κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Το Kangoo Jumps θα παρουσιάζει ο πιστοποιημένος instructor από το Kangoo Jumps Greece, Φίλιππος Μισαηλίδης, απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές εργασίες και έχει παρακολουθήσει διάφορα συνέδρια και σεμινάρια σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ο εξοπλισμός μας αποτελείται ΜΟΝΟ από τις αυθεντικές μπότες KJXR3 , με σύστημα IPS, με πιστοποιητικό και υπογραφή από την N.A.S.A.

Προσφορά γνωριμίας για τα πρώτα μέλη του club, 10 μαθήματα μόνο με 30€! Πρόλαβε και κλείσε τη θέση σου κερδίζοντας την προσφορά και κάνε τα μαθήματά σου όποτε εσύ θέλεις μέσα στον επόμενο χρόνο!

Τα μαθήματα Kangoo Jumps έχουν διάρκεια 55′.

 


Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Μισαηλίδης Φίλιππος. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα Fitness Training Hall την Δευτέρα 2 Αυγούστου και ώρα 19:00, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση στην εφαρμογή μας ηλεκτρονικά,* καθώς ακόμα στην ρεσεψιόν του γυμναστηρίου ή στο 2341020450.

 
*οι θέσεις είναι περιορισμένες και υπάρχει πακέτο 10 μαθημάτων στα 30€ ή μεμονωμένα 5€ στα μέλη του γυμναστηρίου και 8€ στα μη μέλη.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Αυγούστου
Ώρα:
19:00 - 20:00
Κόστος:
Δωρεάν
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , ,
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/448170162601229/

Χώρος Διεξαγωγής

Kinesis-Gym
25ης Μαρτίου 24
ΚΙΛΚΙΣ, ΚΙΛΚΙΣ 61100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2341020450
Ιστότοπος:
https://www.kinesis-gym.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *