Επιτυχίες για το Kinesis Fight Club

Στο 10ο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στον Σταυρό Χαλκιδικής συμμετείχε το Kinesis με 4 αθλητές.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών και διοργανωτή τον αθλητικό σύλλογο Θετική Ενέργεια.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν ο Σαράντης Νίκογλου, ο Γιώργος Μπαλτατζίδης και ο Pedro Pablo που αγωνίστηκαν στο στυλ του Grappling, με κανονισμούς Submission only, αποσπώντας ισοπαλία.

Επίσης αγωνίστηκε ο Κωνσταντίνος Σοαντζόγλου, στο στυλ του Shidokan Karate Triathlon rules με 1ο γύρο στο στυλ του παραδοσιακού knock down, 2ο γύρο στο στυλ του K1 Kick Boxing και στον 3ο γύρο στο στυλ του Grappling, όπου αντιμετώπισε τον Φίλιππο Φουφίκο από τον Βόλο στο Main Event της βραδιάς  παίρνοντας την νίκη με πνιγμό Triangle Choke  κερδίζοντας το έπαθλο του Best Fighter της βραδιάς.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής του Kinesis Αντώνης Γιαννακίδης που εκτέλεσε και κεντρικός διαιτητής σε ένα μεγάλο μέρος της εκδήλωσης. Επόμενος στόχος της ομάδας είναι η φιλανθρωπική εκδήλωση Octagon Fighting Show 6 στο Κιλκίς, στις 23 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Βικτώρια.

About ΑΝΘΗ

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *