9ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το γυμναστήριό μας Kinesis Gym θέλοντας πάντα να στηρίζει και να  συμμετέχει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν σώμα και πνεύμα δηλώνει και φέτος παρόν.

Η  συμμετοχή μας για ακόμη μια χρονιά θα μας δώσει χαρά να τρέξουμε, να περπατήσουμε και να διασκεδάσουμε ως μια παρέα στην μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση, στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτι της χώρας μας.

O 9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης  – ZeniΘ διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Καλούμε λοιπόν μέλη και μη του γυμναστηρίου να δηλώσουν συμμετοχή με την ομάδα μας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 9ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ θα διεξαχθεί στις 14+15 Νοεμβρίου 2020.

Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος θα διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου 17:00 με αφετηρία επί τις οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου(αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο.

Ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου 16:00 με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

Οι εγγραφές για τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. θα ολοκληρωθούν μόλις συμπληρωθεί το αριθμητικό όριο των 1000 θέσεων, ανεξαρτήτως της επίσημης ημερομηνίας λήξης ατομικών εγγραφών και πληρωμών  (Τετάρτη 28 Οκτωβρίου).

Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι 5 ευρώ ανά άτομο.

Αντίτιμο συνδρομής συμμετοχής βασικού πακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής.

Ημιμαραθώνιος: Οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο δρόμο έχουν ολοκληρωθεί.

Αγώνας Δρόμου 5 Km:

5km -Βασικό (Συνδρομή Συμμετοχής 15€)
5km -Ενισχυμένο (Συνδρομή Συμμετοχής 40€)
5km-Πλήρες (Συνδρομή Συμμετοχής 65€)
5Km-Εκπτωτικό (Συνδρομή Συμμετοχής 10€)

About ΑΝΘΗ

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *