Χειμερινή απόδραση στον Άγιο Αθανάσιο.

  Το γυμναστήριο KINESIS GYM διοργανώνει διήμερη εκδρομή στον παραδοσιακό οικισμό Παλιός Άγιος Αθανάσιος στο (Καϊμάκτσαλαν) η αναχώρηση θα γίνει το Σαββάτο 16 Φεβρουαρίου και η διαμονή θα είναι στο Domotel Neve Mountain Resort & Spa 4*
Το ξενοδοχείο Domotel Neve Mountain Resort & Spa 4*, από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν είναι μοναδική επιλογή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να απολαύσουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

 Η διαμονή στο ξενοδοχείο περιλαμβάνει, διανυκτέρευση, πρωινό και την χρήση του SPA (Sauna, hamam και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα).

Στο κόστος της εκδρομής συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο από το Κιλκίς προς το ξενοδοχείο και από εκεί και τις δύο μέρες (Σαββάτο και Κυριακή) για το Χιονοδρομικό κέντρο Βόρας και η επιστροφή στο Κιλκίς η οποία θα γίνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Το Κόστος της εκδρομής είναι 70€ κατά άτομο και δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του γυμναστηρίου ενεργά και μη καθώς και οι συνοδοί τους.
Κρατήσεις – πληροφορίες στην γραμματεία του γυμναστηρίου 
☎️ 2341020450

About ΑΝΘΗ

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *