Σημαντική Ενημέρωση… Online booking για την επίσκεψή σας στο Kinesis Gym Kilkis

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 9 έως και Παρασκευή 12 Ιουνίου και από τις 8:30 με 22:00 θα λειτουργεί (ΜΟΝΟ) η γραμματειακή υποστήριξη του γυμναστηρίου μας και θα μπορείτε να επικοινωνείτε, είτε τηλεφωνικά, είτε με γραπτά μηνύματα μέσω των λογαριασμών μας στο Facebook και το Instagram, για να ενημερωθείτε για την εφαρμογή online booking και τον τρόπο που θα την χρησιμοποιείτε για το κλείσιμο της επίσκεψής σας στο γυμναστήριο, καθώς θα είναι πλέον απαραίτητο να γίνετε σε όλα τα προγράμματα ομαδικών και τις επισκέψεις στον χώρο με τα ελεύθερα μηχανήματα – βάρη και την αίθουσα με τα ηλεκτρικά μηχανήματα, (διαδρόμους, ποδήλατα, κωπηλατική, wave, ελλειπτικά).

Τα ραντεβού για τα ελεύθερα βάρη και ηλεκτρικά μηχανήματα αντιστοιχούν στο πεδίο “Fitness area” της εφαρμογής.
Επίσης θα υπάρχει και σχετική ενημέρωση για την διαχείριση των συνδρομών που έχουν “χαθεί” στο διάστημα που το γυμναστήριο έμεινε κλειστό λόγω του lockdown.
Σας συνιστούμε να φροντίσετε να κάνετε αυτή τη διαδικασία πριν το επίσημο άνοιγμα του γυμναστηρίου (15/6). 
Καθώς ο χρόνος επίσκεψης και παραμονής σε κάθε προπόνηση δεν θα μπορεί να υπερβαίνει τα 80 λεπτά καθώς θα χρειάζεται και ο “ανάλογος” χρόνος για τον καθαρισμό και αερισμό των αιθουσών.
Την εφαρμογή online booking θα την βρείτε στην επίσημη σελίδα μας στο internet…
http://www.my-cloud.gr/www.kinesis-gym.gr/login.aspx
Στο play store για android συσκευές…
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lexiconsoftware.kinesisandr

Στο app store για iPhone συσκευές…
KINESIS GYM app
Όσοι από εσάς έχετε ήδη την εφαρμογή και προσπαθήσατε να κλείσετε κάποιο από τα προγράμματα της Δευτέρα 15 Ιουνίου και έπειτα, θα διαπιστώσατε ότι αυτό δεν είναι εφικτό, ο λόγος είναι ότι η εφαρμογή σας δίνει πρόσβαση να κλείνετε μόνο για διάστημα μιας εβδομάδας, εφτά ημερών.
Συνεπώς τα ραντεβού της Δευτέρας 15 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και ούτω καθεξής. Η δυνατότητα και η πρόσβαση είναι διαθέσιμη για να κλείνετε ένα ραντεβού ανά μέρα.Σας υπενθυμίζουμε οτι ο καθορισμός του επιτρεπόμενου χρόνου παραμονής σας, όπως και όλες οι οδηγίες λειτουργίες και καθαριότητας είναι σύμφωνα με τους περιορισμούς και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.
Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση, σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων.
Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε από κοντά.

About ΑΝΘΗ

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *