Pilates

Πρόγραμμα εναλλακτικής γυμναστικής που στοχεύει στη σωστή στάση του σώματος με έμφαση στην ενδυνάμωση της κοιλιακής χώρας εφαρμόζετε για την αποκατάσταση τραυματισμών χαρίζει τόνωση κ ελαστικότητα. Η μέθοδος PILATES είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα σωματικής προπόνησης στο οποίο το κορμί εργάζεται σαν σύνολο από τους βαθύτερους εως τους πιο επιφανειακούς μυς και στο οποίο συμμετέχει τόσο το πνεύμα όσο το σώμα κ η αναπνοή.(Για όλα τα επίπεδα ασκουμένων).

Pilates & Balance
Το pilates, yoga και το tai chi συνεργάζονται αρμονικά σε μία διδακτική ώρα. Σ’ ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει και θα εναρμονήσει το σώμα σας.
Body Bar’s
Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και αντοχής στην δύναμη (γράμμωση). Αφήστε τα μηχανήματα και τους πάγκους και ελάτε να δουλέψουμε στην αίθουσα με μπάρες. Τα αποτελέσματα είναι γρήγορα.
Aerobic hi – low
Αερόβιο πρόγραμμα για τόνωση του καρδιοαναπνευστικού, απώλεια λίπους με χορευτικές τάσεις. Βάλτε φαντασία, δουλέψτε χέρια και πόδια και αφεθείτε στον ρυθμό.
Pilates Kids
Ευχάριστο και δημιουργικό πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά που είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την σωματική τους ανάπτυξη. Προσφέρουν στα παιδιά δύναμη, ευλυγισία, συντονισμό, επίγνωση του σώματος.
Pilates
Πρόγραμμα εναλλακτικής γυμναστικής που στοχεύει στη σωστή στάση του σώματος με έμφαση στη κοιλιακής χώρας εφαρμόζετε για την αποκατάσταση τραυματισμών.
STEP classic
Ανέβα πάνω στο step και δούλεψε με απλούς συνδυασμούς. Ιδανικό μάθημα για όσους θέλουν να ιδρώσουν και να χάσουν λίπος άμεσα και αποτελεσματικά.  Απευθύνεται σε επιπέδο αρχαρίων.

KICK BOXING – MUAY THAI

Άκρως αποτελεσματική αυτοάμυνα και πολύ ολοκληρωμένη προπόνηση που συμπεριλαμβάνει αύξηση της φυσικής κατάστασης, μυϊκή ενδυνάμωση και τεχνική κατάρτιση. Προετοιμασία για αγώνες σε επίπεδο διασυλλογικών αγώνων σε Πανελλήνιο και σε Παγκόσμιο επίπεδο με δυνατότητα συμμετοχής κατευθυνόμενη από την έμπειρη προπονητική ομάδα του Kinesis Gym και του Α.Σ. Karate Π. Αγιονερίου « Ο Σωκράτης» με εκπαιδευτές τον Χασίδη Κώστα και τον Γιαννακίδη Αντώνη. (για όλα τα επίπεδα & ξεχωριστά τμήματα για προχωρημένους) MMA (Μικτά Μαχητικά Αθλήματα) Συνδυασμός πολεμικών τεχνών, όρθιας μάχης όπως το karate, kick boxing και μάχης εδάφους όπως πάλη, judo, ju-jitsou, κάνοντας το σύστημα πολύ ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό (για όλα τα επίπεδα & ξεχωριστά τμήματα για προχωρημένους.

 Ορθοσωμική
Πρόγραμμα ενδυνάμωσης των μυών που ενισχύουν την σωστή στάση του σώματος (κοιλιακούς, ραχιαίους, ωμοραχιαίους, καθώς επίσης και της μυϊκές ομάδες των ποδιών). Ένα πρόγραμμα που γίνεται σε συνεργασία με ορθοπεδικούς γιατρούς.
 Yoga
Πρόγραμμα εναλλακτικής γυμναστικής. Αναπνευστικές ασκήσεις και πολλές διατάσεις επαναφέρουν το σώμα στη φυσική του στάση, ισορροπία, ευεξία, τόνωση, ελαστικότητα και βαθύ μυϊκό όφελος σε όλο το σώμα.
Kyokushin Karate
 Η συστηματική άσκηση δίνει ζωή στα χρόνια. Αυτό ισχύει για όλα τα αθλήματα και φυσικά για το καράτε, το οποίο είναι μια ολοκληρωμένη μορφή άσκησης που βελτιώνει τη σωματική, ψυχική και πνευματική κατάσταση του ανθρώπινου οργανισμού.
KICK BOXING – MUAY THAI
 Άκρως αποτελεσματική αυτοάμυνα και πολύ ολοκληρωμένη προπόνηση που συμπεριλαμβάνει αύξηση της φυσικής κατάστασης, μυϊκή ενδυνάμωση και τεχνική κατάρτιση.
Ping Pong
Στο γυμναστήριο kinesis υπάρχει οργανωμένη ομάδα, παραδίδονται λοιπόν πλήρως οργανωμένα μαθήματα ping pong, παρέχοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε τουρνουά και σε διάφορους διασυλογικούς αγώνες για όλους τους λάτρεις του αθλήματος.
STEP time
Αερόβιο πρόγραμμα με την χρήση της πλατφόρμας του step.Το μάθημα αυτό είναι πρόκληση. Υψηλή ένταση, τρελοί συνδυασμοί πάνω και κάτω από το step. Διασκέδαση και εκτόνωση στο maximum. -Για προχωρημένους-

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *