m

Kinesis Gym

Οι περισσότερες δίαιτες είναι αυστηρές και περιέχουν πολύ συγκεκριμένες και νερόβραστες τροφές . Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος και ωθεί συνήθως τον πελάτη σε διακοπή της προσπάθειας το πολύ μέσα σε 4-5 εβδομάδες .
Θα δούμε λοιπόν ποια μπορεί να είναι τα μυστικά μιας επιτυχημένης δίαιτας:

1. Εξατομίκευση.
Πρέπει να προσαρμόζεται η δίαιτα στον πελάτη και όχι ο πελάτης στη δίαιτα. Φυσικά πάντα στα επιστημονικά και επιτρεπτά όρια.

[ale_divider style=”bold” text=”notext”] Divider Text [/ale_divider]

2. Να περιέχει λιχουδιές
Ακόμα και η πίτσα και ο γύρος μπορούν να χορηγηθούν στη σωστή συχνότητα . Το έμμεσο όφελος είναι τεράστιο για τον πελάτη . Οι περισσότεροι διαιτώμενοι βλέπουν τον ειδικό όπως το αγρίμι στο κλουβί του θηριοδαμαστή , αλλά το θηρίο «ημερεύει» με λιχουδιές και φροντίδα όχι με «βασανιστήρια». Είτε λοιπόν θα τα καταναλώσει σε μικρή συχνότητα και οργανωμένη ποσότητα, είτε θα την καταναλώσει ανεξέλεγκτα από αντίδραση, γεγονός που θα επιφέρει τύψεις στη συνέχεια.

[ale_divider style=”bold” text=”notext”] Divider Text [/ale_divider]

3. Να υπάρχει υπομονή, επιμονή και στήριξη
Ο ειδικός πρέπει πάντα να αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του πελάτη. Στη συνέχεια μπορεί να δώσει κίνητρα και λύσεις έτσι ώστε να κινητοποιηθεί ο διαιτώμενος και να αναπτερωθεί το ηθικό του. Άρα ποτέ δεν πρέπει να κοιτάει το ρολόι του, την ώρα του ραντεβού! Έτσι ο διαιτώμενος δεν θα αφήσει την προσπάθεια του , πράγμα που είναι η συχνότερη αιτία αποτυχίας.
Από την άλλη ο πελάτης θα πρέπει να «ακούει» των ειδικό και να δέχεται τις λογικές παροτρύνσεις και οδηγίες από αυτόν.

Post a Comment

Close
kinesis-gym
Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή:
08:30 – 23:00

Σάββατο:
12:00 – 20:00

Κυριακή:
Κλειστά

Our socials
About